Cameraman met passie voor techniek

Foto is gemaakt tijdens Stage periode bij Omroep Brabant

Mijn naam is Lucas Lammers. Afgestuurde Cameraman op het Sint Lucas. ik heb een grote passie voor Nieuws , broadcast en Techniek.

Freelancer nodig?

E.N.G

Nieuws & Varia

Sinds mijn jeugd heb ik een passie voor het filmen van nieuws. In 2023 heb ik stage gelopen bij Studio040 (de lokale omroep van Eindhoven) en in 2024 bij Omroep Brabant (de grootste regionale omroep). Daar heb ik veel ervaring opgedaan met het filmen van traditionele media (TV) en nieuwe media (sociale media

Momenteel freelance ik bij Studio040, Omroep Venlo en Streapp als ENG-cameraman, en ben ik ook fotograaf bij laatstgenoemde.

Multicam

Meer Camera

Mijn passie voor televisie is breed, inclusief multicam-camerawerk. Sinds ik begonnen ben met de opleiding aan SintLucas heb ik veel ervaring opgebouwd. Nu heb ik die opleiding afgerond en doe ik multicam-werk voor Allus Media, Omroep Venlo, Studio040 en meer.

Jr technicus

Assistent Techniek

Als ik mezelf in één zin moet verkopen, zeg ik altijd: een freelance cameraman met een passie voor techniek. Ik heb een grote passie voor televisie en cameratechniek. Daarom help ik graag bij uw producties als technisch assistent, van het bouwen van een multicam-opstelling tot het instellen van een Blackmagic-systeem.

Post productie

Technisch editor

Als technisch editor controleer ik de items die zijn gemonteerd door de redactie en corrigeer ik fouten die tijdens het monteren of filmen in de montage zijn ontstaan. Denk aan camerakleuren, audiolabels, overgangen en meer. Bij Studio040 monteer ik het gehele item af. Ik ken Adobe Premiere uit mijn hoofd, maar ik heb ook ervaring met Avid en DaVinci.

Greep uit mijn portfolio

Mijn afstudeer video tijdens afstudeerfase op het SintLucas (eindhoven)

in een week tijd heb ik een bergingsbedrijf A barendrecht gevolgt. Daar 1 kleine varia progamma van gemaakt.

Deze item heb ik gefilmt tijdens mijn stage periode bij Omroep Brabant

Deze item heb ik gefilmt tijdens mijn stage periode bij Omroep Brabant

Bij dit tv-programma heb ik camerawerk geleverd bij de finish. Mijn beelden zijn tussen de items door te zien.

Multicam

Persfotografie

Mijn werk is te vinden bij